הרזיה טבעית ובטוחה

האם אתם רוצים תוצאות דרמטיות אשר תחוללנה מהפכה בחייכם בכל הקשור להרזיה ולבריאותכם?

תכנית ההרזיה של “צוף צמחים” קליניקה לרפואה טבעית מיועדת לכם.

אנו בתוכניתנו מצליחים ליצור רגשות של התלהבות וחדווה כבסיס לשינוי המיוחל המלווים במוטיבציה עזה.התכנית תהווה את הנתיב החשוב ביותר להפחתת משקל ותלווה בשיפור דרמטי בחדוות הקיום והבריאות.

תכניתנו מבוססת על הנחיה תזונתית בריאה, יעילה ולא מייסרת להרזיה  ותספק באופן מושלם את כל רכיבי התזונה החיוניים לגוף וזאת דרך אמצעים מודרניים ומסורתיים.

אנו מאפשרים להפחית משקל מהר, אך גם ליהנות מקיום מהנה, חיוניות ובריאות יסודית.

התכנית מכילה בתכניה נתיבי טיפול רבים וזאת דרך מארג סינרגי ואולטימטיבי להרזיה בטוחה ובריאה

השמנה 

הסבר

עודף משקל מהווה את אחת הבעיות השכיחות ביותר, והדרך להרזיה מהווה,ככל הנראה, את הנושא הנכתב והמדובר ביותר בעולם המערבי. אך כגודל היקפי התופעה כך גם היקפי האכזבה. מתברר שרק אחוז קטן מהאנשים מצליח להוריד ממשקלו וגם לשמור על המשקל התקין.

הגדרות

השמנה הינה מצב גופני המתבטא בעודף משקל וזאת עקב הצטברות של שומן תת עורי באזורי גוף שונים. השמנת יתר מהווה כיום את הסיבה השנייה לתמותה בעולם המערבי ומביאה למצבים של מחסורים בויטמינים, מינרלים ורכיבי תזונה חיוניים אשר גורמים למחלות רבות, תנודות במשקל, שינוי שלילי באורח החיים , ירידה בויטאליות, כאבים גופניים, תשישות וירידה בחדוות הקיום ועוד. השמנת יתר מהווה גורם סיכון למחלות ניווניות ובעיות בדומה למחלות לב, כלי דם,סרטן, סוכרת, דלקת מפרקים, אי נוחות כללית, דימוי עצמי נמוך ועוד מספר רב של ליקויים ומחלות.

היקף התופעה

המרכז לביקורת מחלות בארה”ב מעיד על 400,000 אנשים בשנה המתים מדיאטה דלת נוטריאנטים, ( תזונה נטולת רכיבים בריאים) אכילת “ג’אנק” והעדר פעילות גופנית. מול נתון זה יש לציין ש 450,000 אנשים מתים מדי שנה מעישון. התחזית היא שבקצב הזה תעצים התופעה של מוות מהשמנה על פני מוות מעישון. כמו כן מתברר ש 64% מהאמריקאים נמצאים במצב של עודף משקל. מתוך כך יש לראות בהשמנה מגפה אשר המתפשטת.מנתוני משרד הבריאות הישראלי עולה כי 62% מהמבוגרים ו 25% מהילדים סובלים מעודף משקל או מהשמנת יתר. פחות מ- 30% מהישראלים עוסקים בפעילות גופנית ושומרים על תזונה נכונה- אלו נתונים מדאיגים ומסוכנים.

דו”ח של ארגון הבריאות העולמי שפורסם בשנת 2007 מדרג את ישראל במקום ה-6 בעולם בשיעור ההשמנה מתוך 200 מדינות. נתונים אלו יוצרים, כאמור, יסוד למחלות רבות בדומה לסכרת, יתר לחץ דם בעיות קרדיווסקולאריות,סרטן ועוד. לציין שבעיות אלו היו בעבר מנת חלקם של מבוגרים אך כיום גם צעירים סובלים מההשמנה ומתוצאותיה.

קיימות בשוק ההרזיה שיטות רבות ומפוקפקות אשר אינן משרתות את הצרכים ההוליסטיים והבריאותיים של אלו המבקשים לרדת במשקל . חייבת להיות הנחיה  בריאותית כחלק אינטגראלי מתהליך ההרזיה. שיטות רבות אינן מלמדות את חסידיהן כיצד לשלב תזונה נבונה בסדר יומם וזאת כדי לשמור על המשקל אך גם על בריאותם. מעבר להיבט הנוחות והאסטטיקה, אין ספק שבעיות המשקל העודף מהוות גורם סיכון לגוונים רבים של מחלות ולכן הירידה במשקל חייבת להיעשות דרך מארג טיפולי המכיל בתכניו הנחיות נבונות ובריאות.

מדדים להשמנה – מספר דוגמאות

  • טבלאות לפי גיל, גובה ומין.
  • בדיקת אחוזי שומן- בודקים ב- 4 מקומות בגוף את השומן התת עורי.בזרוע,בבטן ובשכמה. מצב בו מסת הרקמות השומניות עולה על 30% ממסת הגוף הכוללת לגבר ו 40% לאישה מוגדר כהשמנת יתר.
  • היקף מותניים- מעל 88 ס”מ אצל נשים ומעל 102 ס”מ לגברים – השמנה שמעלה גורמי סיכון.
  • BMI- ה BMI נוטה לעלות בקרב אנשים שריריים ולרדת בקרב קשישים.

לחישוב ה- BMI לוקחים את משקל האדם בקילוגרמים ומחלקים אותו בגובהו במטרים בריבוע. מגיל 65 BMI בין 23-27 נחשב תקין.

  • BMI קטן מ- 18.5 מייצג תת משקל
  • BMI בין 18.5 ל- 25 נחשב משקל תקין
  • BMI בין 25 ל- 30 נחשב לעודף משקל קל
  • BMI בין 30 ל- 40 נחשב לעודף משקל רב
  • BMI גדול מ- 40 נחשב להשמנת יתר חולנית
  • BMI גדול מ- 50 נחשב להשמנת יתר חולנית קיצונית
  • BMI גדול מ- 60 נחשב להשמנת יתר קיצונית חולנית ביותר

השמנת יתר – הסכנות 

הסכנות הגלומות בהשמנה:

  • בעיות יציבה, שרירים, מפרקים ושלד- עומס רב ולא טבעי מוטל אל אזורים אלו.
  • סכרת
  • בעיות לב ולחץ דם גבוה- יצירת עומס על מערכת הלב ופגיעה בשריר הלב ושיבוש במעגל האלקטרוליטיים:  אשלגן – נתרן, מצב הגורם לעלייה בלחץ הדם וזאת כתוצאה מתזונה לקויה.
  • שומנים בדם- אכילה של מזון רווי בכולסטרול ותזונה עתירת קלוריות ריקות יוצרת הצטברות של שומנים בדם, דבר המוביל להתהוות טרשת המהווה גורם סיכון משמעותי למחלות לב.
  • מחלות ריאה חסימתיות
  • כבד שומני ומחלות כבד
  • דלקת מפרקים ניוונית
  • עלייה בשיעורי התמותה בטרם עת
  • בעיות בדרכי מרה
  • תסמונת דום נשימה בשינה
  • השמנה בטנית – הצטברות תאי שומן בחלל הבטן ובתוך אברי הבטן זוהתה כגורם סיכון לטריגליצרידים גבוהים, ( כולסטרול טוב HDL) נמוך ורמות סוכר גבוהות בדם. הוכח כי ריכוז השומן בבטן ובמותניים, המכונה גם “השמנה תפוחית” מסוכן יותר מריכוז השומן באזור הירכיים, המכונה גם “השמנה אגסית”.
  • בעיות הורמונאליות – עודף משקל עלול לפגוע באיזון ההורמונאלי של בלוטת התריס, הורמוני המין והורמוני הסטרס ( קורטיזול).
  • מחלת הסרטן – הגברת הסיכון למחלת הסרטן בדומה לסרטן השחלות, הרחם, השד והפרוסטטה. רקמות השומן הינן מאגר הורמונים ובעת שחל שיבוש באיזונם נוצר יסוד להתפתחות תאים סרטניים. כמו כן, קיים קשר בין השמנה לסרטן המעי הגס שכן מתזונה לא מבוקרת יש הצטברות של רעלים וסיכון לחלוקה מוגברת ובלתי מבוקרת של תאים.
  • בעיות רגשיות ונפשיות – בעיות בדימוי העצמי, דכדוך, ואף דיכאון.
  • תסמונת פיקוויקית – הפרעה המאופיינת בהשמנת יתר, בעיות שינה, נחירות, התעוררות בלילה בשל קשיי נשימה, ישנוניות במשך היום ונשימה שטחית.

רקמת השומן – הסבר

רקמת השומן נמצאת בין העור לרקמת השריר. שם נוסף לרקמת השומן הינו “רקמת אדיפוס” וזאת משום שתאי השומן נקראים “אדיפוציטים”.השומן נאגר ברקמות כטריגליצריד שהינו תרכובת אורגנית המורכבת מגליצרול ושלוש חומצות שומן. הטריגליצרידים הינם צורת אחסון אנרגיה חשובה בגוף המיועדת לשימוש בזמן רעב בעת שאוזלים מאגרי האנרגיה השונים מפרק הגוף את הטריגליצרידים, משחרר אותם לדם ואנזימים בתאים מפרקים אותם ומפיקים מהם אנרגיה.

בתרבות השפע בה אנו חיים אין הגוף נמצא במצוקת רעב ואף אין הוא שורף קלוריות רבות. מתוך כך מתברר שמאגרי השומן הנאגר אינם מנוצלים ואף ממשיכים להיות מאוחסנים ולאגור כמויות שומן רבות יותר.

קיימות שתי צורות של השמנה

  • השמנה היפרתרופית – מצב בו תא שומן המכיל 3 חומצות שומן גדל ומכיל חומצות שומן רבות אך נשאר תא שומן בודד. מגיל 18, ברוב המקרים ההשמנה תהיה בצורת היפרתרופיה למעט מקרים של השמנה חולנית מהירה אשר בה ניתן יהיה לראות היפרפלזיה.
  • היפרפלזיה – היפרפלזיה מתרחשת בעת שתא שומן הופך למספר תאים ובכך מתרבה ומתחלק. צורה זו מתרחשת בתקופה בה נוצרת חלוקה גדולה של תאים ונעה בין גיל חצי שנה,לגיל ההתבגרות. אלו למעשה 3 תקופות קריטיות בחיים של האדם בהן מספר תאי השומן גדל וככל שמספרם גדל כך עולה הסיכוי להיות בעל משקל עודף בבגרותו, שהרי קיימים בו יותר תאי שומן לאגירה. לציין שלא ניתן להוריד את מספר תאי השומן אלא רק לצמצם את נפחם.

 הגורמים להשמנה

  • אכילת יתר –  אל מול העדר בפעילות גופנית מספקת.
  • פיצוי רגשי – אכילה במצבי מתח, התרגשות.
  • הפרעות הורמונאליות – “היפו-תירואיד” והפרעות בהורמון הלפטין המיוצר בתאי השומן, סטרואידים והפרעות בהורמון הסרוטונין.
  • גנטיקה- נמצא שגנים מסוימים יכולים להפריע לקליטת הורמון הלפטין בהיפותלמוס ואף יכולים לעבור בתורשה
  • פגיעה מוחית
  • הפרעות בהורמון האינסולין – רמה גבוהה של אינסולין בדם מקשה על ירידה במשקל
  • הריון ולידה
  • הרגלי אכילה משפחתיים – מאכלי עדות שונים, זמני אכילה, אופן האכילה.
  • תרופות – בעיקר קורטיקוסטרואידים, נוגדי דלקת ותרופות פסיכיאטריות.
  • תזונה נטולת רכיבים תזונתיים חיוניים – דבר המוביל לחסרים תזונתיים שהרי הגוף זקוק לוויטמינים, מינרלים ואנזימים לתהליכי שריפת שומן.
  • הצטברות של רעלים בגוף – דבר המפריע לתפקוד תקין של התאים ולפגיעה במטבוליזם.
  • בעיות בריאותיות קודמות בדומה לתת בלוטת התריס

תכנית התזונה צוף צמחים מכילה את כל אבות המזון בערכים האופטימאליים לתזונה בריאה והרזיה מהירה הנשמרת לאורך זמן אנו מספקים שפע של אלטרנטיבות ביום נתון אחד לתהליך הרזיה מהנה, לא מייסר, בריא והרמוני

מנגנון הרעב והשובע – הסבר

מרכז הרעב והשובע נמצא בהיפותלמוס אשר במוח. שיבוש במנגנון הרעב והשובע גורם לאכילה מיותרת.

להלן הסבר לגבי מערכות הגוף השונות הקשורות למנגנון הרעב והשובע:

  • מערכת העיכול – בשעה שחודר מזון אל תוך מערכת העיכול, הקיבה מפרישה חומרים והורמונים הגורמים להתרחבותה. התרחבות זאת מפעילה ברו-רצפטורים הקיימים בדפנות הקיבה ובמוח. בעת כניסת המזון לקיבה נוצר לחץ על דפנותיה, דבר הגורם למוח לאותת על תחושה של שובע. יחד עם זאת, הפרשת רוק בחלל הפה תיתן אינדיקציה של רעב שכן האנזימים המצויים ברוק מוכנים לפירוק המזון. הפרשת הרוק נובעת כתוצאה מריח של מאכל אהוב, מחשבה על אוכל, דיבור על אוכל, טעימת אוכל ומראה של אוכל.
  • המערכת החושית – ראייה, טעם, מחשבה וריח של מזון מעוררים אצלנו תיאבון וגורמים להפרשה מוגברת של רוק, אנזימים ומיצי קיבה המשדרים לנו תחושת רעב. טעם מתוק יגביר את תחושת הרעב או את הרצון לאכול יותר משום שהטעם המתוק משדר אנרגיה זמינה. חוש הראייה יפעיל את כל בלוטות הטעם, ריח טוב יגרום לנו רצון לאכול ולעומת זאת, ריח רע ממזון מסוים יגרום לנו תחושה של סלידה
  • רכיבי המזון –
  • פחמימה: לרוב מתוקה. נותנת משוב חיובי לאכילה ותשפיע על שובע בטווח הקצר. אך בכל הקשור לפחמימה מלאה,לא מעובדת וטבעית ,יתפרק הגלוקוז לאט יותר וייתן תחושת שובע לזמן ארוך יותר. בנוסף, הפרשת סרוטונין מהמוח אל הדם מושפעת מאכילת פחמימות טובות ממקור מלא שכן רמה גבוהה של סרוטונין בדם תורמת לתחושת נינוחות ושובע.(לפיכך במצבי לחץ ודיכאון קיימת תחושת רעב מוגברת וזאת בשל הפחתה בסרוטונין).
  • סיבים: הסיבים סופחים מים רבים, תהליך המעלה את נפח הקיבה ולפיכך הלחץ בדפנות הקיבה יוצר גירוי לברו רצפטורים המאותתים למוח לשדר תחושת שובע.
  • שומן: השומן עתיר בקלוריות ומהווה מקור טוב לאנרגיה וזאת דרך צריכה של שומנים חיוביים.אכילת שומנים מעודדת הפרשת אנדורפינים המייצבים את מצב הרוח ומקנים תחושת נינוחות.שומן הינו אנרגיה זמינה אך מתפרק לאט יותר מפחמימה. לציין שבגרם שומן יש 9 קלוריות וזאת מול גרם פחמימה או חלבונים המכילים 4 קלוריות.
  • חלבון: על מנת להעלות את ייצור הסרוטונין במוח, על התזונה לספק את החומצה האמינית טריפטופאן המהווה חומר מוצא לסרוטונין. באכילת חלבון מלא אנו מקבלים את החומצה האמינית הזו במקביל לחומצות אמינו נוספות. החלבון מתפרק לאט יותר מהפחמימה ולכן ייתן אנרגיה לזמן ארוך יותר. ודאי שהכוונה לצריכת חלבון מהצומח ולהמעיט באופן ניכר בצריכת חלבונים מהחי.
  • לציין שהפחמימה יוצרת תחושה של שובע עד חצי שעה לאחר הארוחה, ובהיותה מורכבת ועשירה בסיבים תזונתיים תחושת השובע תתארך. החלבון והשומן יוצרים תחושת שובע עד לארוחה הבאה ולכן טוב וחשוב לשלב בין שלושתם בארוחה מאוזנת.

הנוירוטרנסמיטורים (מתווכים עצביים) הקשורים למנגנון הרעב והשובע

  • לפטין – הורמון חלבוני המיוצר בתאי השומן וברקמות שומניות ומשם באמצעות זרם הדם מגיע אל המוח וגורם להפחתת הרעב ולהגברת תחושת השובע. הלפטין מורכב מ 167 חומצות אמינו ושמו נגזר מהמילה היוונית LEPTOS”” שפירושה “רזה”. לפי מחקרים, ריכוזו של הלפטין בדם נמצא ביחס ישיר לכמות השומן ו/ או לגודל רקמת השומן. במצבי השמנה קיצוניים נפגעת יכולת המוח להגיב ללפטין בשל רמות גבוהות והגוף יוצר “עמידות ללפטין”.
  • פפטיד דמוי גלוקגון – הורמון שובע המשתחרר במעי לאחר אכילה. הוא מדכא תיאבון ע”י תשדורת להיפותלמוס ואף מביא לשחרור אינסולין בלבלב. הורמון זה מוריד את קצב התרוקנות הקיבה ואת קצב התכווצות המעי ועל כן המזון שוהה יותר זמן בקיבה. הוא מופרש במעי הדק כאשר מצוי בו מזון בלתי מעוכל
  • פפטיד YY – הורמון שובע נוסף המשתחרר במעי כתגובה למזון ומאותת להיפותלמוס , דבר המוביל לדיכוי התיאבון. הפפטיד YY מדכא גם את תנועתיות המעי. המעי מתנפח ושולח מסר ע”י הברו-רצפטורים של תחושת השובע ודיכוי התיאבון למוח.
  • גרלין – הורמון רעב המיוצר בקיבה ומעורר תיאבון. רמתו עולה לאחר צום, כשהמעי ריק ומוכן לקבלת מזון הגרלין מאותת למוח על רעב.
  • אינסולין – לאינסולין תפקיד בבקרת האכילה ע”י השפעה על תחושת הרעב והשובע. רמות גבוהות של אינסולין מעוררות רעב.

מנגנון הצמא

מרכז הצמא נמצא קרוב למרכז הרעב והשובע במוח ולכן פעמים רבות קיים בלבול בין תחושת הרעב והצמא. חשוב לוודא ששותים מספיק מים במשך היום וכמו כן לצרוך מזונות עתירים במים בדומה לפירות וירקות. דיאטה רגילה דורשת 31 מ”ל מים לכל ק”ג גוף ביום. הווה אומר, בממוצע 2 ליטר מים ליום.

קצת על הדיאטות

השאיפה לשמור על משקל גוף תקין לצד הנתונים העגומים בדבר העלייה באחוז האנשים הסובלים מעודף משקל מולידה איתה מספר לא קטן של דיאטות מהירות להרזיה אשר ביניהן דיאטות המגבילות במספר קלוריות נמוך ליום, דיאטות המגבילות למוצר מזון אחד או שניים ליום וכן מגוון נוסף של דיאטות בגוונים שונים, משונים, מזיקים ולא יעילים.

לעיתים קרובות האדם אכן מצליח להשיל מעצמו קילוגרמים רבים בזמן קצר, לא מבוקר ואף לא בריא, דבר אשר לא מאפשר לו להתמיד לאורך זמן. כמו כן, רוב רובן של הדיאטות אינן שמות דגש על אכילה נכונה ושילוב נכון בין כל רכיבי התזונה. לפיכך הגוף נכנס למצב של סטרס והעדר איזון, דבר ההופך את הדיאטה לארעית ויוצר חזרה למשקל הקודם ואף למעלה ממנו.

 חשוב לדעת!

איזון נכון של משקל עודף פירושו צריכה נכונה ומבוקרת של יסודות מזון חשובים וזאת תוך הגברת חילוף החומרים על ידי פעילות גופנית, תזונה נכונה, תוספי מזון וצמחי מרפא.

קלוריות – הסבר ממצא

  • קלוריה- יחידת מידה של חום ואנרגיה
  • הקלוריות חשובות,שכן מהוות יסוד לכל תפקוד של האורגניזם.
  • בעת שהגוף מתחמם מתרחשת שריפת קלוריות וככל שהחום הנובע מסוג נתון של פעילות גופנית עולה, כך נשרפות יותר קלוריות.ככל שמשך זמן הפעילות הגופנית מתארך, עולה גם חום הגוף ולפיכך שורף כמות קלוריות רבה יותר.

לסיכום

אנו, בצוף צמחים טבעית,מודעים לכך שרבים נכשלים בתהליך הפחתת המשקל או מגלים אכזבה מתוצאות לא מספקות. אנו מציעים תכנית שונה ומבטיחים שינוי. ניתן להגיע למשקל נכון ורצוי וזאת דרך הקפדה על הנחיותינו. חשוב לתת הזדמנות לגופכם ולהיות מודעים לתוצאות אשר לא תאחרנה להגיע. אנו נאפשר לגופכם ליצור תהליך של שינוי והסתגלות להרגלי תזונה טובים ובריאים. בתחילת הדרך תהיה ירידה משמעותית במשקל ובהמשכה התהליך יהיה מתון יותר. בתחילה יהיו תסמיני גמילה ממאכלים שונים אך גם הם ייעלמו. יחד עם זאת, ההפחתה במשקל תעניק לכם מוטיבציה רבה יותר גם לפעילות גופנית.

אנו נעניק לכם תיקי תזונה והנחיות ברורות לכל שלב ושלב ונשלב לצד זה צמחי מרפא וטיפולי דיקור ומגע כחלק מתכנית ההרזיה.

נתיבי התהליך לאיזון משקל הגוף

תכנית ההרזיה ואיזון המשקל תינתן דרך הנחיות תזונה בכל שבוע ושבוע במהלך שלושה חודשים וזאת בליווי צמחי מרפא בצורה של כמוסות, חליטות ומיצויים.

אנו משלבים גם דיקור סיני בטיפול השבועי ומתן  מדבקות דיקור לשבוע,תוספי מזון והמלצות לפעילות גופנית.

במהלך שלושה חודשים תתרחשנה פגישות שבועיות לצורך מעקב טיפול ועדכון וזאת כדי ליצור הבנה נכונה בדרך התקדמותכם. בשלב השני תערכנה פגישות חודשיות במהלך כחצי שנה המלוות בתפריטים ,מתכונים ודיקור להמשך ויסות התיאבון .

חשוב לדעת!

ניתן להגיע למשקל רצוי אך חשוב לעשות זאת בדרכים נכונות המהוות נתיב להרזיה המשלב בתכניו גם בריאות גופנית , שלווה פנימית ואיזון הרמוני של גופכם.

אנו מעניקים הזדמנות ליצור שינוי משמעותי באורח החיים ומבקשים דרך הנחיותינו אחריות לשינוי למען חיים בריאים, רוויים בחדווה ומענגים יותר. החלטה זו הינה האחריות שלכם המלווה במקצועיות שלנו והיא אכן נתונה בידכם.

ניתן לברוא תהליך אשר יוביל אותנו למצב הרצוי. אנו מחויבים אליכם בכל מקצועיותנו ומאחלים לכם חיים בריאים ומשקל מאוזן.

רוצים לקבל מאיתנו מידע נוסף על אבחון וטיפול טבעי?
לשיחת ייעוץ טלפוני חינם - השאירו פרטים, וניצור עמכם קשר מיידי!

לייעוץ טלפוני חינם עם טל איתן CL.H
צרו קשר עכשיו!

אולי יעניינו אותך גם:

חשוב לעיין!

ההסברים מסתמכים על גישות הרבליסטיות מסורתיות. להדגיש שהמידע המובא אינו המלצה רפואית מוסמכת ובכך אין אנו מנחים את הציבור לשימוש רפואי ואין אנו ממליצים או מנחים לשינוי או להעדר נטילה של תרופה מכל סוג.
ההסבר אינו תחליף לייעוץ רפואי אישי או אחר.
נשים בהיריון, נשים מניקות, ילדים, אנשים החולים במחלות כרוניות, הנוטלים תרופות מרשם, מבוגרים וקשישים – חשוב להיוועץ ברופא לפני השימוש.

המונח “צמחי מרפא” באתר ובכל הסבר מתייחס אך ורק להגדרה הידועה והמקובלת ברפואת הצמחים המסורתית.
כל צמח מרפא חייב התייחסות קיומית רחבת היקף בדומה לתנועה, תזונה, שיטות ייצוב ועוד. מתוך כך, אין אנו משווקים בחנויות, פארמים או דרך חנויות אינטרנטיות, כי אם דרך הנחיה בקליניקה והבנת הבעיה כטיפול משלים וטבעי. 

קולגן פורטה פלוס
בשילוב עם חומצה היאלורונית וויטמין C
מבית היוצר של "צוף צמחים"
לייעוץ טלפוני חינם ומידע נוסף על אבחון וטיפול טבעי
השאירו פרטים עכשיו - וניצור עמכם קשר מיידי!
המלצות מלקוחות:
מאמרים ומוצרים אחרונים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן