טיפול מלא קונדילומה מפושטת ובפי הטבעת:
4.4.18
שלום
הגעתי למרפאת צוף צמחים לאחר שני טיפולי לייזר להסרת קונדילומה. טיפולי לייזר לא נעימים אשר גרמו לכאבים ושיקום ארוך ולא נעים.
לאחר הטיפול השני כשהמנתח מצהיר “חגיגית” כי אצטרך להגיע לטיפול שלישי, החלטתי שאני חייב לחפש פתרון אלטרנטיבי ולא להפקיר שוב את עצמי בידי המנתח וקרן הלייזר שלו.
חיפוש במרחבי האינטרנט והתייעצות second opinion עם רופאים נוספים העלתה כי הפתרון היחיד והמקובל בקרב הרופאים והרפואה, הינו טיפול הלייזר.
ידיעה קטנה שצדה את עיני באינטרנט סיפרה על אפשרות טיפול בקונדילומה ברפואה אלטרנטיבית במרפאה שנקראת “צוף צמחים”
התייצבתי מלא סקפטיות במרפאה בפני איתן, ולהפתעתי גיליתי אדם מקסים שהציעה טיפול כולל על מנת לחזק את הגוף ובדרך זו לסייע בפתרון הבעיה.
עדיין הסקפטיות אחזה בי, אך מול צריבות הלייזר, הנחמדות של איתן קסמה יותר.
הטיפול כלל שיקויים שונים טבליות שונות וקרמים שונים בליווי משטר תזונה תרגילי נשימה ועוד כאלה וכאלה “קסמים”.
אך כמו שאומרים צוחק מי שצוחק אחרון, לאחר כחודש וחצי של טיפול, התופעה נעלמה כלא הייתה. איתן , צוותו ו”הקסמים” סייעו בריפוי מלא של התופעה באווירה רגועה וללא סבל מיותר.
ישר כח לאיתן וצוותו.